Artiesten
You are here: Home \ Worshipradio \ Artiesten
Aanbidding.net artiesten

Kirsten AltingKirsten Alting (1)

Kirsten maakt muziek met als hoofddoel en rode draad om mensen te bemoedigen en vooral aanmoedigen om God te loven en te prijzen en bij Hem de rust en genezing te zoeken.Kirsten woont met haar man en hun 4 kinderen in het drenthse Assen. Daarnaast runt zij haar muziekbedrijf Joyah Music.
Meer informatie via www.kirstenalting.com Of via: info@kirstenalting.com / tel 06- 47550353

Paul BalochePaul Baloche (1)

Paul Baloche is bekend geworden door het (mede)schrijven van meer dan 120 aanbiddingsnummers. Misschien ken je zijn naam niet, maar zijn nummers kent je absoluut. Ze werden gezongen door onder meer Sonicflood, Lindell Cooley, Ron Kenoly en Don Moen. Open The Eyes of my heart is naar alle waarschijnlijkheid zijn meest bekende nummer. Bij Integrity bracht hij albums uit als First Love, He is Faithful en als recentste album God of Wond...

Brenton BrownBrenton Brown (1)

Brenton Brown, aanbiddingsleider en tekstdichter, is woonachtig in Oxford, UK. Hij komt oorspronkelijk uit Zuid Afrika. Brenton heeft veel bekende aanbiddingsliederen geschreven: 'Reign in me' (vert.: Regeer in mij), 'All who are thirsty' en 'Holy' (vert.: Heilig, heilig).

Terry ButlerTerry Butler (1)

Terry Butler is tekstdichter, voorganger, leider en een van de eerste aanbiddingsleiders van de Vineyard beweging. Hij werkt al jarenlang met aanbiddingsteams. Op het moment is hij verantwoordelijk voor aanbidding in de Vineyard Community Church in Pomona, Californie.

Travis CottrellTravis Cottrell (1)

Travis Cottrell is in Amerika vooral bekend geworden als aanbiddingsleider van de Beth Moore conferenties. Naast een aantal eigen uitgebrachte CD's is hij voornamelijk bekend geworden door de Integrity CD's 'Unashamed Love' en 'Alive Forever'. Eerder dit jaar bracht hij een bezoek aan Nederland samen met Forever Worship (voorheen het Ronduit Gospel Choir).

Danny DanielsDanny Daniels (1)

Danny Daniels heeft veel aanbiddingsliederen geschreven en meer dan vijftig daarvan zijn door Mercy/Vineyard Publishing uitgegeven. Danny en zijn vrouw, Cher, wonen in Aurora in Colorado waar Danny regelmatig preekt en aanbidding leidt in de Aurora Vineyard.

Peter DavidsPeter Davids (1)

eter Davids werd in 1947 geboren in een Britse familie in Syracuse New York, en groeide op in de Plymouth Broederschap. Met 16 jaar riep de Heer hem om de Bijbel te bestuderen en te onderwijzen, waarna hij studeerde aan Wheaton College (B.A.), Trinity Evangelical Divinity School (M.Div.) en de Universiteit van Manchester (Ph.D). In Wheaton ontmoette hij Judith Bouchillon en trouwde met haar. Peter heeft les gegeven aan de Bibelsc...

Brian DoerksenBrian Doerksen (6)

Brian Doerksen is aanbiddingsleider, tekstdichter en producer. Na zijn verblijf in Engeland, waar hij verantwoordelijk was voor het ontwikkelen van aanbidding binnen de Vineyard gemeenten in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, is hij enkele jaren geleden met zijn gezin terug gegaan naar Canada. Brian is daar betrokken bij de Vineyard in Langley, BC. Hij woont samen met zijn vrouw Joyce en hun zes kinderen in Abbotsford, BC (Canada).

Eddie EspinosaEddie Espinosa (1)

Eddie Espinosa was al in de jaren '80 aanbiddingsleider in de Vineyard in Anaheim, California, de allereerste Vineyard gemeente onder leiding van John Wimber. Hij is een tijd lang zelf voorganger geweest van de Spaanstalige gemeente, onderdeel van Vineyard Anaheim. Eddie Espinosa leidt nog steeds aanbidding, spreekt op conferenties en schrijft aanbiddingsliederen. Zijn meest bekende lied is 'Change my heart oh God' (Heer doorgrond mijn hart).

Peter FitchPeter Fitch (2)

Dr. Peter Fitch deelt het senior leiderschap van de St. Stephen's Universiteit in St. Stephen, New Brunswick in Canada, waar hij 'Dean of Ministry Studies' is. Hij is ook de hoofdvoorganger van de St. Croix Vineyard Gemeente en de schrijver van het boek 'Learning to Suffer Well' een devotioneel werkboek voor zowel persoonlijk gebruik als voor gebruik in kleine groepen.

Charles GrootCharles Groot (1)

Charles A.E. Groot is toerustingspredikant, parttime verbonden aan het Zendings-Diaconessenhuis te Amerongen. Hij spreekt in kerken en gemeenten van reformatorische, evangelische en charismatische signatuur, geeft cursussen over o.a. zang en muziek en verzorgt met een team van zangers en musici in het hele land 'Sing-Ins'

Rachael HaverkampRachael Haverkamp (1)

Rachael Haverkamp werkt bij Soul Survivor, is betrokken bij de productie van Nederlandstalige aanbidding en andere cd's, is getrouwd met Michel en woont in Epe.

Brent HelmingBrent Helming (1)

Brent heeft een jarenlange ervaring met het leiden van aanbidding, het geven van aanbiddingsseminars en het ontwikkelen van aanbiddingsteams. Op dit moment is hij een van de voorgangers van ‘The Vineyard Church of Fort Collins’.
Als aanbiddingsleider is Brent bij een aantal Vineyard Music albums betrokken geweest. Hij is de auteur van het boek ‘Hot tips for worship leaders’, 24 praktische tips om een effectieve tijd van aanbiddin...

Jessica LeningtonJessica Lenington (1)

Jessica Lenington is een schrijfster uit Texas. Ze woont in Orlando met haar echtgenoot Robert.

Floyd Mc ClungFloyd Mc Clung (1)

Floyd Mc Clung slaagde in 1967 aan het Southern California College en reisde samen met zijn vrouw Sally over de hele wereld voor Jeugd met een Opdracht. Na pionierswerk in een bediening temidden van Amerikaanse en Europese jonge mensen in Afganistan, gingen hij en Sally verder om soortgelijke bedieningen in India, Nepal, Spanje, Frankrijk, Nederland, Engeland, Nieuw Zeeland en Canada te stichten. Van 1985 - 1992 diende Floyd McClung...

Henk MedemaHenk Medema (1)

Al 28 jaar geeft Henk Medema (1950) met veel bezieling en enthousiasme leiding aan het team van Uitgeverij Medema. Daarnaast is hij auteur van vele boeken, en een veelgevraagd spreker op conferenties. Ook is hij op diverse manieren betrokken bij een aantal bestuurs- en overlegorganen, koepelorganisaties en netwerken en is hij hoofd- en eindredacteur van de BODE, een Bijbelstudie magazine. Hij is tevens oudste in de Vergadering van Gelovi...

Costa MitchellCosta Mitchell (1)

Costa Mitchell is getrouwd met Lorraine en is de nationale directeur van de Association of Vineyard Churches in Zuid-Afrika. Costa heeft twee boeken op zijn naam staan: A Practical Guide To Intimacy In Marriage en Learn To Love Yourself. Ze wonen in het Zuid-Afrikaanse Kaapstad.

Don MoenDon Moen (1)

Don Moen is al jaren een van de meest populaire aanbiddingsleiders. Hij schreef songs als 'God Will Make A Way'en 'God Is Good All The Time'. De Amerikaan kreeg een Dove Award en van de 14 albums die hij uitbracht werden er meer dan 2 miljoen verkocht. Don heeft al talloze keren aanbiddingsdiensten geleid voor zalen met duizenden mensen, maar hij heeft ook een hart voor kleine kerken en de individuele mens.

Derek MorphewDerek Morphew (3)

Derek Morphew is theoloog, voorganger en directeur van zowel Vineyard Bible Institute (VBI) als Vineyard International Publishing (VIP). Hij is ook de hoofdvoorganger van Vineyard Christian Fellowship, Kenilworth in Kaapstad (Zuid Afrika). Dereks boeken, onderwijs en ontwikkeling van toegankelijke hulpmiddelen voor theologisch onderwijs zijn wereldwijd tot zegen voor velen.

Rolof MulderRolof Mulder (0)

“Voor dat geld kan ik misschien wel 100 mobiele ziekenhuizen bouwen”, dacht Rolof bij de oplevering van een peperduur, maar nauwelijks gebruikt ziekenhuis in Ghana. Hij ontwikkelde de Hospitainer, een mobiele medische post in een zeecontainer. Zijn debuut maakte de Hospitainer bij de nasleep van de aardbeving in Haïti.

“Na vier maanden werd het ziekenhuis in Ghana alweer gesloten. De Hospitainer kan zo’n zestig jaar mee.”

Eric MulderEric Mulder (1)

Mijn debuutalbum is een tocht waarbij ik op zoek ben gegaan naar wie en hoe God is. Ik schrijf al jaren stukjes tekst en muziek, maar ben de afgelopen maanden bezig geweest om hier een compleet beeld van te maken.

Niet een compleet beeld van God - wat natuurlijk niet mogelijk is - maar een compleet beeld van mijn zoektocht van de afgelopen jaren naar God's schoonheid en grootheid.

In de momenten dat ik gegrepen was en me verloor in wie...

Andy ParkAndy Park (3)

ndy Park coördineert de aanbidding in de North Langley Vineyard in British Columbia, Canada. Hij leidt al meer dan 20 jaar aanbidding. Naast een boek over aanbidding 'To know you more', heeft Andy heel wat bekende Vineyard liederen geschreven waaronder 'The river is here' en 'Jahweh'. Andy woont samen met zijn vrouw Linda en hun acht kinderen in Langley, BC, Canada.

Mike PilavachiMike Pilavachi (2)

Mike Pilavachi is oprichter van Soul Survivor. Hij is ook schrijver, internationaal spreker en voorganger van Soul Survivor Watford (Engeland), een gemeente die tot doel heeft de jonge mensen daar te bereiken.

Derek PrinceDerek Prince (1)

Derek Prince was hoogleraar filosofie aan een vooraanstaande universiteit in Engeland, toen de Heer zich op een dag aan Hem openbaarde. Vanaf dat moment heeft hij zijn leven gewijd aan het bestuderen van de bijbel en het onderwijzen hieruit aan anderen.

Matt RedmanMatt Redman (2)

Matt Redman is overal ter wereld een inspiratie in omgevingen waar God wordt aanbeden. Hij is een van de bepalende artiesten van deze generatie: zowel in het maken van liederen voor kerkelijke aanbidding als in het begeleiden van nieuwe liedschrijvers en aanbiddingsleiders.

David RuisDavid Ruis (2)

David Ruis woont met zijn vrouw Anita en hun vier kinderen in Los Angelos in de VS. Hij komt oorspronkelijk uit Canada en is daar jarenlang gemeenteleider geweest van de Vineyard gemeente in Winnipeg. Vanuit die gemeente is hij betrokken geweest bij het stichten van verschillende nieuwe gemeenten. Ook heeft hij gemeenten gesticht in Nepal en Noord-Oost India.

Brian ThiessenBrian Thiessen (1)

Brian Thiessen is aanbiddingsleider/tekstdichter in de North Langley Vineyard vlakbij Vancouver, Canada. Hij heeft bekende aanbidding liederen geschreven als 'I give thanks' 'All I need'. Hij was co-producer van de Vineyard Music Canada CD 'Free to fly'. Hij en zijn vrouw Loralee wonen in Cloverdale, BC met hun drie kinderen Tyus, Brendan en Makenna.

Peter Van EssenPeter Van Essen (5)

Peter Peter is getrouwd met Carin, heeft een samengesteld gezin met vijf kinderen en is bekend van Opwekking en Bouw Uw Troon. Hij is (studio)muzikant, liedschrijver, aanbiddingsleider en leraar/ spreker. Naast viool en pianolessen (improvisatie en klassiek in Apeldoorn én Veenendaal) geeft hij ook training aan aanbiddingsteams.

Frank en Peter Van EssenFrank en Peter Van Essen (1)

eter en Frank van Essen verlenen als professionele musici al vele jaren hun medewerking aan tal van muzikale producties en evenementen, en schrijven liederen die door het hele land worden gezongen. Peter, die tevens een bekend violist is, heeft al jaren de artistieke en muzikale leiding van de Opwekking cd's. Duizendpoot Frank leidde o.m. de Ronduit Praiseband en maakt deel uit van de engelse formatie Iona. Beide leiden ze aanbidding en g...

Gert VisscherGert Visscher (4)

Ik heb een groot verlangen om door middel van muziek God te eren en mensen dichtbij Hem te brengen. Wát een krachtig instrument is het toch! Ik wil eraan meewerken dat er steeds meer mensen ontdekken dat zij, in de tegenwoordigheid van God, geraakt en veranderd kunnen worden. Lofprijs en aanbidding door middel van muziek is daartoe een belangrijk middel: Het uitzingen van je liefde en geloof om zo te focussen op de Vader, de Zoon e...

Caroline VisserCaroline Visser (1)

Caroline Visser is een half jaar in Albanië geweest om daar
vanuit de stichting New Day Impact vrijwilligerswerk te doen in een
buurtcentrum. Hier ging ze helpen bij het kinder- jongeren- en
vrouwenwerk van het Global Care Albania. Daarnaast heeft Caroline geholpen bij de fondswerving en gekeken naar de huidige communicatiemiddelen om deze te verbeteren.

Paul WilburPaul Wilbur (1)

Muziek heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in het leven van Paul. Hij studeerde onder meer in Italia, zingen, en werd een master in Cantorial & Operamusic aan de universiteit van Indiana. In 1977 had hij, na een vistocht, een persoonlijke aanraking met Yeshua, waarna hij Christen werd en een full-time reizende muzikant. Samen met zijn groep Harvest nam hij 2 albums op bij Benson. Via Maranatha Music en een bediening in Chicago st...

Don WilliamsDon Williams (2)

Dr. Don Williams is getrouwd met Kathryn Anne Williams en ze wonen in La Jolla California. Hij is jaren voorganger van de Coast Vineyard, San Diego geweest en hij heeft vele theologische graden. Don is een bekende conferentiespreker en de auteur van een flink aantal boeken waaronder "The Psalms, volumes of The Communicators Commentary", "Signs, Wonders & the Kingdom of God" en "Jesus & Addiction".

John WillisonJohn Willison (1)

John Willison is de aanbidding voorganger bij de Evanston Vineyard nabij Chicago. John schrijft ook liederen ("My Redeemer lives" en anderen). Dat allemaal temidden van de chaos van een huis met vijf kinderen die hij en zijn vrouw, Carol, omarmen als Gods grote zegen.

Dan WiltDan Wilt (4)

Dan Wilt is de directeur van Vineyard Music Resources en is betrokken bij de St. Croix Vineyard in New Brunswick in Canada.

N.T. WrightN.T. Wright (1)

N.T. Wright is als theoloog verbonden aan de Westminster Abbey. Wright is een bekende auteur en hij wordt gewaardeerd voor zijn bijdrage aan de 'historical Christ', waaronder de 700 pagina dikke uitgave 'Jesus and the victory of God'. Momenteel is hij Bisschop van Durham en actief in het dienen van de Kerk in het herontdekken van de Bijbelse Jezus.

Ook op deze website?