‘It is well with my soul’ Matt Redman
You are here: Home \ Studie \ Aanbidding op de maandagochtend \ ‘It is well with my soul’ Matt Redman
21 september 2015 - 8:44, by , in Aanbidding op de maandagochtend, No comments

Aanbidding op de maandagochtend

bij aanbidding.net geloven we dat aanbidding niet alleen bedoeld is voor op de zondagochtend in je kerk of op een conferentieweek in de zomer. God zoekt Zijn aanbidders ook op de doordeweekse dagen. Daarom kiezen we elke week een aanbiddingslied zodat je geinspireerd wordt om Hem dagelijks te aanbidden!

Het gaat goed met mijn ziel! ‘It is well with my soul’ van Matt Redman

Je ken die overbekende vraag wel: hoe gaat het me je? Meestal reageer je met ‘goed’. Tegenwoordig wordt er ook veel gezegd ‘druk’. Dan tel je natuurlijk echt mee want dat is namelijk iedereen. Je vertelt in de wandelgangen op je werk of vanachter je boodschappenkarretje ook niet meteen dat je je vannacht weer eens in slaap heb gehuild. Je vertelt niet aan iedereen dat je pijn hebt, of het nu lichamelijk of emotioneel is. Die depressieve gevoelens, die ruzie die je net had met je kinderen of je man of vrouw zijn niet de dingen die een ander graag hoort.

Matt Redmann zingt dat het goed is met zijn ziel. ‘De littekens zijn een teken van Gods genade, hoe Hij mij er doorheen heeft gebracht’. Wow wat een uitspraak. Weet hij wel wat hij zegt? Zou jij ook zo naar jezelf kunnen kijken? Durf je uberhaupt naar die pijn in je ziel te kijken? Matt Redmann wel en hij kan als conclusie geven dat het goed gaat met zijn ziel!

Maken deze omstandigheden wie jij bent? Verandert er iets aan wie jij bent door je lichamelijke aandoening? Ja natuurlijk zeg je; ik kan niet wat de anderen wel kunnen. Maar verandert er echt iets aan je ziel? Jouw ziel die God toebehoort? Wat een vragen allemaal…. maar wat zou het je kracht geven om bij alle ellende die je op je pad krijgt en die je nog gaat tegenkomen, echt kunt zeggen: ‘Het gaat goed met mijn ziel’!

Zing het uit deze week!

 

Cd bestellen>>

Aanbidding.net
Over de auteur:

Geef een reactie