Inspirerend Liedschrijverskamp – Verslag van het kamp van juli 2015
You are here: Home \ persoonlijke verhalen \ Inspirerend Liedschrijverskamp – Verslag van het kamp van juli 2015
3 augustus 2015 - 16:51, by , in persoonlijke verhalen, No comments

Dit weekend was fantastisch! Alleen al de prachtige stille plek op de Veluwe – het Don Bosco Centrum in Assel – werkte inspirerend: even weg van de wereld om je te focussen op God en het schrijven over of voor Hem.

Een zeer gemêleerd gezelschap: van absolute beginners tot gevorderden, van jong tot bijna-gepensioneerd. Mensen die luisterliedjes schrijven of willen gaan schrijven, samenzangliederen of liedjes met een boodschap-in-niet-religieuze taal. Er was echt voor ieder iets.

De inleidingen van Kees Kraaijenoord, Peter van Essen, Ben van Essen en Adrian Roest waren zeer inspirerend en informatief. Je krijgt echt handvatten voor het schrijven. En dit alles geworteld in het Woord van God. Daarnaast vooral veel doen: zelf schrijven, boeiend groepswerk en in koppels van twee aan je liedje werken. Er was ruime gelegenheid je liedje te presenteren en vervolgens positieve feedback te krijgen van de andere deelnemers en de docenten.

Het was ook best persoonlijk. De mensen in deze groep stelden zich heel open en kwetsbaar op. Dat hoort misschien wel bij liedschrijvers: in een liedje leg je altijd wel iets van jezelf en dat is kwetsbaar. Ik heb er van genoten!

Naast dit alles was het liedschrijverskamp ook nog gewoon erg leuk en gezellig (kampvuur na het avondprogramma!).

Het werkt: in dit weekend heb ik een nieuw lied geschreven, het is nog niet af, maar het gaat echt wat worden! Ik heb nieuwe motivatie en inspiratie gekregen!

Johan Bronsveld

28 t/m 30 augustus 2015 is er weer een liedschrijverskamp. Meer informatie kan je vinden in onze evenementenkalender of op peterencarinvanessen.nl

Aanbidding.net
Over de auteur:

Geef een reactie