initiatief

rolof en eric
siebren verburg

>

Wij geloven

Wat geloven de makers van deze site? Hier kan je meer lezen over het geloof in God. Je kan ook een korte cursus volgen over het christelijk geloof.

We doen het samen

Aanbidding.net is een samenwerkingsverband van Rolof Mulder, Vineyard Benelux en Worship Europe. Rolof: "Ik liep al een tijd met de wens om aanbidding een groot thema te maken op Internet. Er zijn erg veel negatieve sites beschikbaar en het wordt tijd dat mensen een plek kunnen vinden waar het helder is dat God alle eer toekomt en waar je gestimuleerd wordt om Hem te aanbidden, met je stem en met je daden.
Er zijn veel goede sites, maar een site zoals deze is er nog niet, vandaar dat we onze schouders er onder hebben gezet"


Vanaf het begin zijn Johan Schotanus van "Talent, een eerlijke zaak", Eric Mulder, en Siebren Verburg van Worship Europe (Verburg Services) sterk betrokken bij het initiatief. Naast deze initiatiefnemers zijn er partners actief zoals Joyce de Jongh van DPM Nederland en Herstel, David Sorensen van Real Life, Wouter van der Toorn van Agape en Groei en anderen. Onze hosting wordt verzorgd door Solcon en de streaming door Streampartner

Financieel

Radio en TV over internet uitzenden is duur. Voor de radio bijvoorbeeld betalen wij per luisteraar een bedrag aan Buma/Stemra, Sena en aan de provider voor de verbinding die je gebruikt.

Daarnaast hebben we de nodige investeringen moeten doen in hardware, software en vormgeving. Dit naast de vele vrijwilligers die soms al maanden actief zijn.

We verwachten per jaar duizenden euro's aan kosten te hebben, dit is afhankelijk van het aantal luisteraars. Daar moeten inkomsten tegenover staan om de continuiteit te kunnen waarborgen. Onze inkosten bestaan uit:

  • Een marge over verkopen via de webshop
  • Een vrijwillige bijdrage van jou als luisteraar
  • Sponsoring door particulieren of instellingen

Bij de start zijn de inkomsten nul. Toch geloven we dat we deze uitdaging aan moeten gaan, we willen dat God aanbeden wordt en dat jij mag groeien in de relatie met Hem.

Vind je dit een goed plan, help ons dan om het financiele plaatje rond te krijgen. Dank je wel!

Om je te stimuleren en onze dank te laten blijken bieden we je een CD aan met flinke korting.

 

Demuziekwerken zijn auteursrechtelijk beschermd. Aanbidding.net heefttoestemming voor gebruik gekregen van Buma/Stemra en Sena. Het gebruikvan de muziekwerken van deze site anders dan beluisteren voor eigengenoegen en/of reproduceren voor eigen oefening, studie of gebruik, isuitdrukkelijk verboden. Het is verder niet toegestaan de muziekwerkente (weder)verkopen, verspreiden e.d.

Disclaimer

Samen brengen we het beste van wat we hebben ontvangen bij elkaar in de hoop dat jij daardoor dichter bij God zal komen. Het zal best wel kunnen voorkomen dat je het niet helemaal eens bent met alles wat een auteur schrijft, ook wij van aanbidding.net hebben niet een eenduidige visie op bijzaken, maar over de hoofdzaken zijn we het wel eens. Om die reden kiezen we zowel artikelen van bijvoorbeeld charismatische schrijvers en van reformatorische schrijvers.