>

Kies je speler

Klik op de knop die past bij jouw speler. Als je niet weet welke speler je hebt, probeer dan Windows Media.

Welkom bij Adobe GoLive 6

Mobiele telefoon

Luister via je mobiele telefoon of bij lage bandbreedte

24 uur per dag - 7 dagen per week aanbidding

Zing voor de HEER, prijs zijn naam, verkondig van dag tot dag dat hij ons redt. Psalm 96 vers 2

Continue aanbiddingsmuziek, waarom eigenlijk? Aanbiddingsmuziek bepaalt je bij wie God is en je voelt je er bij thuis, waarschijnlijk omdat het je Thuis is.

We proberen zoveel mogelijk een "verhaal" te brengen in elk uur. Dat kan doordat onze aanbiddingsleiders met zorg de liederen hebben uitgekozen en dat afwisselen met een woord of een gebed. Of we selecteren een genre muziek. Verder zullen we in de programmering tijd nemen om God door de Bijbel beter te leren kennen. Dus, geniet van de muziek en richt je hart op God.

Financieel

Radio en TV over internet uitzenden is duur. Voor de radio bijvoorbeeld betalen wij per luisteraar een bedrag aan Buma/Stemra, Sena en aan de provider voor de verbinding die je gebruikt.

Daarnaast hebben we de nodige investeringen moeten doen in hardware, software en vormgeving. Dit naast de vele vrijwilligers die soms al maanden actief zijn.

We verwachten per jaar duizenden euro's aan kosten te hebben, dit is afhankelijk van het aantal luisteraars. Daar moeten inkomsten tegenover staan om de continuiteit te kunnen waarborgen. Onze inkosten bestaan uit:

  • Een marge over verkopen via de webshop
  • Een vrijwillige bijdrage van jou als luisteraar
  • Sponsoring door particulieren of instellingen

Bij de start zijn de inkomsten nul. Toch geloven we dat we deze uitdaging aan moeten gaan, we willen dat God aanbeden wordt en dat jij mag groeien in de relatie met Hem.

Vind je dit een goed plan, help ons dan om het financiele plaatje rond te krijgen. Dank je wel!

Om je te stimuleren en onze dank te laten blijken bieden we je een CD aan met flinke korting.

 

Demuziekwerken zijn auteursrechtelijk beschermd. Aanbidding.net heefttoestemming voor gebruik gekregen van Buma/Stemra en Sena. Het gebruikvan de muziekwerken van deze site anders dan beluisteren voor eigengenoegen en/of reproduceren voor eigen oefening, studie of gebruik, isuitdrukkelijk verboden. Het is verder niet toegestaan de muziekwerkente (weder)verkopen, verspreiden e.d.

Klik hier om je speler te kiezen.