Visie
You are here: Home \ Aanbidding.net \ Visie

Omdat God aanbidders zoekt (Johannes 4:23)

We willen je graag helpen om jouw visie op onze Heer scherp te houden! Deze site ondersteunt je daarbij door het aanbieden van: artikelen, video’s, verwijzingen naar goede evenementen en aanbiddingsmuziek.

God zóekt dus aanbidders, Hij heeft een intens verlangen om bij je te zijn en wil graag dat jij Hem steeds beter leert kennen! En als dát gebeurd zal jouw aanbidding steeds intenser worden en jouw leven steeds meer gaan worden zoals Hij dat in al Zijn liefde en goedheid bedacht had!

Door aanbidding laten we blijken dat we van God houden en dáárom op Hem willen lijken en Hem om die reden ook willen (na)volgen in alle aspecten van ons leven. Aanbidding.net wil op deze manier een stimulans zijn voor hen die het verlangen hebben om meer met hun geloof te doen.

Aanbidding.net zorgt voor 24 uur aanbiddingsmuziek op de webradio. Elk moment van de dag heb je de mogelijkheid om door deze muziek, afgewisseld met gebeden en korte Bijbelstudies, in te stemmen in het grote koor van aanbidders. Daarin kun je ondersteuning vinden voor jouw momenten  waarin je focust op de Here Jezus door jezelf uit te strekken naar Hem en vervuld, en gezegend te worden. We willen niet alleen aanbiddingsmuziek drááien, maar we willen je daardoor meenemen naar de troon van God.  Daar aan Gods Vaderhart is de plek waar de aanbiddingsleiders vergeten worden en waar je jouw relatie met Hem mag verdiepen. Hierdoor kan God Zijn werk doen en mag je groeien in je overgave aan – en je vertrouwen op Hem.

Aanbidding.net wil daarom onderwijs en resources bieden die  je helpen om, je naar God te uiten in aanbidding en zo een volgeling van Jezus te zijn in radicale overgave en liefde. Wij geloven dat aanbidding en een toegewijd leven hand in hand gaat.