Over ons
You are here: Home \ Aanbidding.net \ Over ons

Welkom op aanbidding.net.  Sinds 2005 kan je hier terecht voor muziek en onderwijs die helpen om te groeien in het aanbidden van God.  Wij zien aanbidding als volgt: uiting geven met je stem, – en in je daden laten zien dat je van God houdt en dat je een radicale volgeling van Jezus bent.

Deze website biedt een platform voor verschillende muzikanten en aanbiddingsleiders om hun muziek en onderwijs te kunnen verspreiden. Het is een plek waar het helder is dat God alle eer toekomt en waar je gestimuleerd wordt om Hem te aanbidden, met je stem én met je daden. Je kunt hier 24 uur naar de worshipradio luisteren, blogs lezen van verschillende muzikanten en studies lezen of luisteren met meer verdieping over aanbidding.

 Rolof Rolof Mulder

Rolof Mulder (voormalig hoofd EO internet en zelf aanbiddingsleider) is de initiatiefnemer van deze website.

Rolof: “Ik liep al een tijd met de wens om aanbidding een groot thema te maken op Internet. Er zijn erg veel negatieve sites beschikbaar en het wordt tijd dat mensen een plek kunnen vinden waar het helder is dat God alle eer toekomt en waar je gestimuleerd wordt om Hem te aanbidden, met je stem en met je daden.
Er zijn veel goede sites, maar een site zoals deze is er nog niet, vandaar dat we onze schouders er onder hebben gezet”

 Eric Eric Mulder

Ook Eric Mulder is er al vanaf het begin bij betrokken. Hij heeft deze website ontwikkeld en is ook zelf muzikant.  Lees meer op zijn website ericmulder.nl en luister naar zijn muziek op onze worshipradio.

Gert Visscher Gert Visscher

Gert Visscher heeft al een jarenlange bediening van lofprijs en aanbidding. Hij is sinds 2014 ook bij aanbidding.net betrokken. ‘Ik heb een groot verlangen om door middel van muziek God te eren en mensen dichtbij Hem te brengen. Wát een krachtig instrument is het toch! Ik wil eraan meewerken dat er steeds meer mensen ontdekken dat zij, in de tegenwoordigheid van God, geraakt en veranderd kunnen worden.’ Op zijn site www.inspiredworship.nl lees je meer over wat Gert allemaal doet.

Tamara GreversTamara Grevers

Tamara Grevers is verantwoordelijk voor het vormgeven en het bouwen van deze website. We vinden dat ze dit erg mooi gedaan heeft! Lees meer over haar werk op www.4evrijdag.nl/

 Verburgservices Siebren Verburg

Siebren Verburg is vanaf de start betrokken bij aanbidding.net. Hij verzorgt de distributie en klantenservice voor de webshop. Verder is Siebren actief in het organiseren van concerten en conferenties voor verschillende organisaties. Website: Verburgservices.nl

 

 Marja Marja Doppenberg

Marja Doppenberg ontwikkelt al een paar jaar Internetstudies voor Bijbelstudie.net en vanaf 2014 zal zij ook Aanbidding.net coördineren.