Even voorstellen: Gert Visscher
You are here: Home \ persoonlijke verhalen \ Even voorstellen: Gert Visscher
4 december 2014 - 10:57, by , in persoonlijke verhalen, No comments

“Is er iets wat ik kan doen…? ” een werkelijk schitterend kinderliedje van Wim Bevelander wat mij altijd weer raakt. En dan in het midden een werkelijk schitterend bassolostukje op keyboard. Dat neemt me ook mee rechtstreeks naar de troon van God! Oooooh wat is muziek mooi! En wat spreekt muziek, het raakt soms zo diep! Wat een krachtig instrument is het in de handen van de Creator, de Schepper van hemel en aarde. Zeker wanneer het dan helemaal aangesloten is op de Bron van leven, de Zoon van de Eeuwige, de levende Heer Jezus! En wanneer het vervuld is, doorspekt is met de ‘vette’ zegen en met de liefdeskracht van de Heilige Geest! Ik ben zó onder de indruk van Jezus, zó “verliefd” op Hem! Ik wil zó graag een afdruk zijn van Jezus, zó graag een aanbidder zijn in Geest en waarheid. Zó dat ik voor mijn Heer én voor de mensen om me heen daadwerkelijk een verschil maak!

Zo mag ik nu iets gaan betekenen vanuit Aanbidding.net. Dat mag ik doen in de hoop en verwachting dat dit instrument in Vaders handen een geweldige veranderende doorwerking heeft en zal hebben in mensenlevens. Dat, zij die zich kinderen van God weten, de Here Jezus, steeds meer liefhebben en dat we Hem steeds beter leren kennen en dat we steeds meer wandelen in zijn voetsporen en steeds meer  handelen vanuit zijn karakter!

Ik heb door de jaren heen, door de bediening van lofprijs en aanbidding die de Heer me heeft toevertrouwd, veel mensen mogen brengen naar het liefdevolle hart van de Vader. Mensen die een openbaring van God en zijn Zoon Jezus mochten krijgen tijdens de tijden van lofprijzing en aanbidding, waar Hij de ruimte kreeg door die dienst van liefde heen. Mensen die vergeving vonden. Herstel en zelfs bevrijding kregen. Het is zo mooi dat God zijn liefde wil openbaren wanneer zijn kinderen Hem zoeken, aanroepen en aanbidden. Ik sta erbij en kijk ernaar met verwondering en met open mond!

Ik heb een groot verlangen om door middel van muziek God te eren en mensen dichtbij Hem te brengen. Wát een krachtig instrument is het toch! Ik wil eraan meewerken dat er steeds meer mensen ontdekken dat zij, in de tegenwoordigheid van God, geraakt en veranderd kunnen worden. Lofprijs en aanbidding door middel van muziek is daartoe een belangrijk middel: Het uitzingen van je liefde en geloof om zo te focussen op de Vader, de Zoon en de Geest. Om te komen tot overgave! Om de dingen te bedenken die boven zijn! Zo wil “Aanbidding.net” een instrument in zijn handen zijn! Zo willen wij muziek laten klinken die helpt om de Heer te eren en te aanbidden in blijdschap, verootmoediging, in alle eerlijkheid, in klaagzang en in overgave aan Hem, in moeite op zoek naar vertroosting. We willen een voertuig zijn voor de heerlijkheid van God door het aanbieden van goede studies, events, gesprekken, verkoop van muziek, etc. Dat het voor jou persoonlijk en voor ons als kerk, het lichaam van Jezus Christus mag leiden tot meer van die goddelijke heerlijkheid in ons leven en in ons land!

Wil je meer lezen over mijn visie en werk? Kijk dan op www. inspiredworship.nl

Gert Visscher
Over de auteur:
Ik heb een groot verlangen om door middel van muziek God te eren en mensen dichtbij Hem te brengen. Wát een krachtig instrument is het toch! Ik wil eraan meewerken dat er steeds meer mensen ontdekken dat zij, in de tegenwoordigheid van God, geraakt en veranderd kunnen worden. Lofprijs en aanbidding door middel van muziek is daartoe een belangrijk middel: Het uitzingen van je liefde en geloof om zo te focussen op de Vader, de Zoon en de Geest. Om te komen tot overgave! Om de dingen te bedenken die boven zijn! Zo wil “Aanbidding.net” een instrument in zijn handen zijn! Zo willen wij muziek laten klinken die helpt om de Heer te eren en te aanbidden in blijdschap, verootmoediging, in alle eerlijkheid, in klaagzang en in overgave aan Hem, in moeite op zoek naar vertroosting. We willen een voertuig zijn voor de heerlijkheid van God door het aanbieden van goede studies, events, gesprekken, verkoop van muziek, etc. Dat het voor jou persoonlijk en voor ons als kerk, het lichaam van Jezus Christus mag leiden tot meer van die goddelijke heerlijkheid in ons leven en in ons land! Lees meer op www.inspiredworship.nl

Geef een reactie