Vertrouwen op de goede goede afloop ‘We will not be shaken’ van Bethel Music
You are here: Home \ Studie \ Aanbidding op de maandagochtend \ Vertrouwen op de goede goede afloop ‘We will not be shaken’ van Bethel Music

Aanbidding op de maandagochtend

bij aanbidding.net geloven we dat aanbidding niet alleen bedoeld is voor op de zondagochtend in je kerk of op een conferentieweek in de zomer. God zoekt Zijn aanbidders ook op de doordeweekse dagen. Daarom kiezen we elke week een aanbiddingslied zodat je geinspireerd wordt om Hem dagelijks te aanbidden!

Vertrouwen op de goede goede afloop ‘We will not be shaken’ van Bethel Music

Bij Bijbelstudie.net zijn we bezig met het maken van een Bijbelcursus over David en Goliath. We zien daar een groot leger wat elke dag de strijdkreten aanhief en zich dapper in rijen opstelde. Lees 1 Samuel 17 er maar eens op na. Helaas durfde niemand het op te nemen tegen Goliath. David wel: Hij geloofde in een goede afloop toen hij met zijn staf en slinger het dal in liep. Wat een vertrouwen! Misschien heb jij gisteren in de kerk ook wel uit volle borst meegezongen. Wat heerlijk om samen God te aanbidden. Nu is het maandag en staat de reus je weer op te wachten in het dal. Zing je dit lied mee? David kwam in ieder geval niet bedrogen uit. Onze God is sterker! Hij is groter dan jouw omstandigheden op dit moment.

Aanbidding.net
Over de auteur:

Geef een reactie