10.000 redenen tot dankbaarheid! Opwekking 733
You are here: Home \ Studie \ Aanbidding op de maandagochtend \ 10.000 redenen tot dankbaarheid! Opwekking 733

Aanbidding op de maandagochtend

bij aanbidding.net geloven we dat aanbidding niet alleen bedoeld is voor op de zondagochtend in je kerk of op een conferentieweek in de zomer. God zoekt Zijn aanbidders ook op de doordeweekse dagen. Daarom kiezen we elke week een aanbiddingslied zodat je geinspireerd wordt om Hem dagelijks te aanbidden!

10.000 redenen tot dankbaarheid! Opwekking 733

hoe ben jij vanmorgen opgestaan? Met een danklied in je hoofd? Of was het net zoals altijd, de wekker die afgaat, jij die verschrikt het knopje zoekt om hem uit te zetten (of nog even te snoozen), nadenken over welke dag het is en je te realiseren: het is maandag! Wat zijn daarna je eerste gedachten? Ging je meteen de Heer danken voor deze nieuwe dag? Of waren je gedachten meteen gevuld met de werkzaamheden die vandaag op je liggen te wachten?

‘Mijn dag begint met een lied voor U’ Misschien heb je dit geregeld gezongen. Maar begin jij je dagen echt zo? Wat zou het gaaf zijn als je de stressvolle gedachten nog even uit kunt stellen en je je eerst kan richten op de liefde van de Vader! Ga eens na hoe je dag eruit zou gaan zien als je het begint met nadenken over waar je dankbaar voor bent.

10.000 redenen! Dat klinkt wel heel enthousiast! Op hoeveel redenen tot dankbaarheid kom jij? Reageer op dit bericht en deel tot hoeveel redenen jij komt. Een mooie uitdaging voor deze week is om hierin te oefenen: begin de dag met het zingen van dit lied, bedenk waar je God voor mag danken en prijs Zijn Heilige Naam!

 

Cd bestellen>>

Aanbidding.net
Over de auteur:

Geef een reactie